Frokostordning og catering til firmafester og privatfester på www.madkonceptet.dk

  • justhome.dk
  • Køkken
  • Frokostordning og catering til firmafester og privatfester på www.madkonceptet.dk
Køkken
  • justhome.dk
  • 08.12.2020

Er du ved at planlægge en fest i eget hjem? Der er værdi i at udlicitere madlavningen, men frygten er ofte middelmådige madoplevelser. Sådan er det dog ikke med alle inden for catering. Madkonceptet leverer eksklusive mad af huset både til private fester derhjemme, men også firmafester. Inden for erhvervscatering tilbydes også en frokostordning. Det er muligt at abonnere på firmafrokost i hele København og omegn.

Catering til firmafester og privatfester - Læs mere her

Få catering til enhver type firmafest eller privat fest hos Madkonceptet, som selvfølgelig også tilbyder diner transportable til fødselsdag. Prøv også at kigge nærmere på madkonceptet.dk, hvis du ønsker catering til konfirmation, julefrokost og barnedåb. Denne mindre virksomhed lægger hjertet i deres cateringservice, og de arbejder på højtryk for at tilfredsstille alle i selskabet. Det kommer altid an på råvarerne, og hos Madkonceptet udvælger de disse nøje. Det store menukatalog indeholder både buffet og anretninger til enhver type fest. Deres catering i København har åbnet øjnene for flere og flere, at diner transportable også kan være unikt og eksklusivt til en god pris.

Frokostordning hos Madkonceptet er en fantastisk oplevelse i det daglige

Få lækker frokostordning med gode retter hver dag. Der er flere og flere, der har spottet dette fund i branchen. For en god pris leverer Madkonceptet firmafrokost ud til jeres virksomhed og sørger for spændende retter hver eneste dag. Folk som ikke ønsker svinekød, animalske produkter, har allergener m.m. kommer ikke til at mangle noget. Der tages nemlig hensyn til disse grupper helt gebyrfrit hos Madkonceptet, som også tilbyder ekstra ting, der kan købes til. Det kunne f.eks. være en kage for at hygge lidt med kollegaerne om fredagen. Det kunne også være frokostordning til forretningsmødet, eller måske en osteanretning eller smørrebrød. Denne frokostordning i København har mange fordele, og prisen er ganske fin. Få et tilbud på firmafrokost via madkonceptet.dk. Det kræver blot 10+ kuverter.

Madkonceptet tilbyder mad ud af huset til erhverv inkl. deres frokostordning, men også catering til private fester i hjemmet.

Relaterede indlæg