Marmor plader og laminat gulve til de kvalitetskræsne

Køkken
  • justhome.dk
  • 20.08.2021

Inpro A/S fører et kæmpe udvalg af gulve, fliser og bordplader i bl.a. natursten, keramik, vinyl og træ/laminat. Læs her om udvalget af laminat gulve samt om eksklusive marmor bordplader.

Du er sikret de bedste laminat gulve på inpro.dk

Skal du have lagt nyt gulv i hjemmet, så findes der mange muligheder. Trægulve er kommet på mode igen, og der findes både massive trægulve samt laminat gulve. De har forskellige egenskaber: Det massive trægulv giver sig, og plankerne vokser og krymper, efter de er blevet lagt, hvilket giver fuger imellem plankerne. Hvis man ikke kan leve med det, så skal man have fat i et laminat gulv. Det giver sig ikke overhovedet, og derfor får man en perfekt overflade. Det består af et board i fx mdf, hvorpå der er et ”foto” af træ, således at det ligner et trægulv. De gulve, der sælges på inpro.dk, er meget overbevisende, men det har ikke den helt samme feeling, som et massivt trægulv. Det kan man mærke, når man går på det pga. lyden. Laminat gulve er enormt lette at lægge, da de har et click-system, som gør, at de kan klikkes sammen.

Marmor plade til køkkenbordet?

Hos Inpro A/S kan du finde alt i natursten. De samarbejder med et hav af forskellige stenbrud verden over, bl.a. fra Kina, Israel, Grækenland, Sydamerika og mange Europæiske lande. Søger du grøn, rød, hvid, brun, grå eller sort marmor, så har de helt sikkert det, du leder efter i deres showroom i Billund, hvor du kan se og røre ved alle sten. Søger du en marmor plade til bordplade, så kan du bestille den lige, som du har brug for. Der findes forskellige overfladebehandlinger, som stenhuggeren kan udføre, og du kan få din marmor plade, lige som du ønsker den. Et marmor køkkenbord er en fantastisk ting. Det er funktionelt, enormt slidstærkt og super eksklusivt at se på. Der findes mange forskellige slags marmor plader, som egner sig perfekt til køkkenbord. Læs meget mere på www.inpro.dk, hvor du kan finde informationer og inspirationer til at indrette dig i hjemmet.

Relaterede indlæg