Lad duften af pighvar sprede sig i køkkenet med en lækker fiskepakke fra Friskfangetfisk

  • justhome.dk
  • Køkken
  • Lad duften af pighvar sprede sig i køkkenet med en lækker fiskepakke fra Friskfangetfisk
Køkken
  • justhome.dk
  • 19.09.2021

Har du brug for ny inspiration til madlavningen? Med en fiskepakke fra friskfangetfisk.dk er du godt på vej til at lave spændende nye retter med pigvar, havkat, jomfruhummer eller hornfisk. Her kan du nemt bestille frisk fisk online, der leveres direkte til din adresse.

Find en fiskepakke med friskfanget fisk efter din smag på friskfangetfisk.dk

Der er ikke noget bedre end smagen af en velstegt, friskfanget fisk, der ligefrem smelter på tungen. Hvis du kan nikke genkendende til dette, kan du glæde dig over konceptet hos Friskfangetfisk, hvor du med dag til dag levering kan bestille og få leveret fisk til døren. Et ekstra stort plus er deres store udvalg af fiskepakker, hvor du får muligheden for at få leveret flere forskellige typer fisk på én gang. Når du køber en fiskepakke, får du ikke bare et varieret udvalg, men sparer også fragten i forhold til, hvis du selv går på jagt i deres sortiment. Her kan du både vælge mellem kasser med en klassisk sammensætning med laks, rødspætte og torsk – eller udforske nogle af de fiskevarianter, der er mindre kendte for dig. Udover gode råvarer i form af frisk fisk, er der også masser af information at hente om de forskellige typer fisk på deres hjemmeside. Du har desuden mulighed for at vælge den størrelse fiskepakke, der passer bedst til dine behov.

Udvid horisonten og forkæl smagsløgene med en veltilberedt pighvar

Noget af det, der inspirerer mest er ofte fagfolk, der har godt forstand på sine produkter. Det har de på friskfangetfisk.dk, og derfor tager de også ekstra godt vare på din friske fisk, herunder pighvar, når den transporteres frem til din adresse direkte fra Hvide Sande. Derudover har de gode beskrivelser af produkter og giver tips og tricks til tilberedningen, der kan gøre det lettere at bevæge sig væk fra de kendte fisketyper og ud i ukendt farvand. Her er pighvaren måske ikke den mest kendte spise, men ikke desto mindre både sund og velsmagende. Det hvide og faste fiskekød er rigt på både Omega 3 og selen, og udover den fantastiske smag er det for mange et godt argument for at give sig i kast med opskrifter og tilberedning. Pighvar kan både steges hel eller i filet på panden eller tilberedes i ovnen, og der er derfor en god mulighed for, at du kan finde en opskrift, der passer til dine evner som kok. Det kan anbefales at læse mere om den udsøgte fisk på friskfangetfisk.dk, hvor du også kan se nærmere på resten af deres brede sortiment.

Relaterede indlæg