Frokostordning til firmaer og tapas til hjemmefesten

Køkken
  • justhome.dk
  • 06.08.2021

Bestil tapas til gode priser, og få små varme og kolde tapasretter leveret direkte til døren. Du vælger selv fra en liste på madkonceptet.dk, og betaler per antal kuverter og forskellige retter. Madkonceptet har især gjort sig selv bemærket med deres frokostordning, der kan tilpasses behov og leveres både til København samt omegn.

Vælg selv tapas giver mere fleksibilitet og højere kvalitet - Madkonceptet

Hos Madkonceptet kan man bestille vælg selv tapas. Få cateringvirksomheder leverer tapas ud af huset, og endnu færre kan måle sig med de høje kvalitetskrav, som man finder på de bedste spanske restauranter her i landet. Så hvis du vil have tapas til døren, er der ikke mange muligheder. Heldigvis er Madkonceptet en tapasspecialist, der tilbyder vælg selv tapas som diner transportable til hele Storkøbenhavn. De har stort kendskab til, hvordan man laver autentisk tapas. Ønsker du at holde en casual fødselsdag eller studenterfest i eget hjem? Så vil tapas ud af huset være perfekt direkte til din adresse i KBH / omegn.

Prøv deres frokostordning, og få firmafrokost til firmadøren, via madkonceptet.dk

En frokostordning fra Madkonceptet er til stor glæde for alle medarbejdere. For nogle kniber det med at pakke madpakken, hvor det ofte ender kedeligt og usundt, med noget man egentlig ikke har lyst til at spise. Andre smutter over til pizzastedet eller grillbaren for at købe noget hurtigt og usundt. Hvorfor ikke i stedet for spise frokost samlet med en frokostordning fra Madkonceptet? Deres firmafrokost giver mere overskud, så de ansatte ikke skal bruge tid om morgenen derhjemme på at pakke en madpakke. Så er der måske tid til mere kvalitetstid med børnene eller at sove lidt længere. Fordelene ved en frokostordning er ikke til at tælle på én hånd.

Er du interesseret i at vide mere om deres frokostordning? Så klik ind på www.madkonceptet.dk, hvor sammensætningen, fleksibiliteten osv. er beskrevet i lidt flere detaljer end her. Som vi var inde på i starten, tilbyder de også en af hovedstadens bedste vælg selv tapasser ud af huset. Denne mulighed samt de enkelte tapasretter er naturligvis også beskrevet nærmere online.

Relaterede indlæg