Langkilde & Søn - Udsøgt udvalg af norske flag, piratflag m.fl.

Have
  • justhome.dk
  • 02.08.2021

Langkilde & Søn er kongelig hofleverandør i Danmark, og deres flag er af ypperste kvalitet. De forhandler blandt andet norske flag, islandske flag og danske flag og kan således være med til at markere fejringer af stort og småt i hele Norden.

Islandske og norske flag i høj kvalitet

I Norge er flaget et vigtigt element ved mange lejligheder. Både til de lykkelige, glædelige begivenheder som bryllup og fødselsdag og ved begravelser, hvor et norsk flag på halvt også er en vigtig markør. Langkilde & Søn har produceret norske flag siden 1938 og leverer til det danske hof, så de forstår, om nogen, vigtigheden af nationalflag. Det norske flag fungerer som en samlende kraft, når mennesker mødes om små og store begivenheder. Man sætter et lille norske flag på bordet til en fødselsdag, og når et elsket menneske kommer hjem fra en rejse, kan man møde vedkommende i lufthavnen, viftende med norske flag. De norske håndflag fra Langkilde & Søn er lavet af ægte flagdug og med solide træpinde, og flag til store flagstænger produceres i yderst holdbare materialer. I Norge er 17. maj den dag, hvor flest norske flag ses i gaderne og i hjemmene - ikke kun i Norge, men overalt, hvor der er nordmænd. D. 17. maj vajer flagene og viser, at Norge fejrer sin selvstændighed fra Danmark.

Langkilde & Søn har et stort og luksuriøst udvalg af nordiske nationalflag, altid i et tidløst design. Deres islandske flag er lavet af producentens originale flagdug, og linningen er ekstra kraftig for optimal holdbarhed. Islands flag har en klar, blå farve, som brydes af et rødt kors med et hvidt omrids udenom. For mange islændinge har farverne i det islandske flag denne betydning: Den blå farve er vand, den hvide er is, og den røde er ild. Denne symbolik indfanger den storslåede islandske natur på smukkeste vis. Når man bestiller et islandsk flag på www.langkilde-flagfabrik.dk, kan man være fuldstændigt sikker på, at kvaliteten er den bedste på markedet. De er syet med den stærkeste tråd, så ingen syninger går op, når flaget udsættes for blæst og sne. Desuden kommer de islandske flag i en smuk, broderet lærredspose, som blot understreger produktets eksklusivitet.

Køb også specialflag heriblandt sørøverflag og Pride flag på langkilde-flagfabrik.dk

Langkilde & Søn forhandler ikke kun nationalflag. De har også et godt udvalg af sørøverflag, som kan pryde en båd eller et børneværelse, og Pride flag, som man kan hænge op til Pride eller lade hænge hele året som en markør for mangfoldighed.

Nogle børn har på et tidspunkt en sørøverperiode, hvor de klæder sig ud som sørøvere, insisterer på at hænge sørøverflag op på værelset og leger pirater. Sørøverflag i høj kvalitet og tidløst design kan man købe hos Langkilde & Søn. De fås som facadeflagstænger, hvor et sørøverflag på en skrå stang monteres på facaden, og de fås som sørøverflag til båden, så hele familien kan lege pirater. Selvom et sørøverflag ofte forbindes med leg, er de ikke blot legetøj hos Langkilde & Søn, men produceret i ægte flagdug. De kan derfor tåle at hænge på en facade, hvor blæsten rusker, og de kan sagtens holde til at gøre en robåd til en ægte piratbåd, selvom vind, regn og bølgeskvulp rammer det. Piratflag kaldes også Jolly Rogers, men man kender ikke til oprindelsen af navnet. Flagets symbol er altid skeletter, dødningehoveder og blødende hjerter til skræk og advarsel for de andre skibe. Med et kvalitetsflag fra Langkilde & Søn kan man således skabe skræk på sit piratværelse eller som udsmykning på piratbåden.

Hver sommer er der Pride i Oslo, hvor mangfoldighed i kærlighed, relationer, seksualitet og kønsidentitet fejres. Man ved altid, at Pride er på vej, når butikkerne sælger Pride flag i alle størrelser, og to go-kaffekopperne i gadebilledet er pyntet med Pride flag. Langkilde & Søn er kongelig hofleverandør, og deres Pride flag er i så høj kvalitet, at de kan fejre mangfoldigheden et helt liv igennem. Nogle af flagene er nemlig lavet af ægte flagdug, som tåler vind og vejr, mens andre er af silkelignende nylon, så de let og elegant kan hænge i en stue og vise sympati for alle køn og seksualiteter. Et regnbueflag, som Pride flaget også kaldes, blev første gang brugt i 1978, og det er det mest kendte LGBTQIA+ symbol. Det repræsenterer queers, homoseksuelle, transkønnede, interkønnede og aseksuelle - og alle derimellem, som er uden for samfundets ciskønnede og heteroseksuelle norm. De seks farvede striber på Pride flaget er af stor vigtighed i LGBTQIA+ miljøet, og med et flag fra langkilde-flagfabrik.dk er både høj kvalitet og sympatien for mangfoldighed sikret.

Relaterede indlæg