Stressless møbler og HAY puder. Her kigger vi på udvalget fra www.max-jessen.dk

  • justhome.dk
  • Design
  • Stressless møbler og HAY puder. Her kigger vi på udvalget fra www.max-jessen.dk
Design
  • justhome.dk
  • 08.03.2021

ILVA Max Jessen Terndrup sælger smukke designermøbler fra mange spændende designere og møbelhuse. Læs mere om deres udvalg af Stressless og af HAY puder her.

Stressless borde online fra max-jessen.dk

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde et stort udvalg af lækre designermøbler fra Stressless, som både laver lænestole, sofaer og spiseborde. Som navnet også antyder, så er komfort i højsædet, når de designer deres møbler. Deres lænestole yder en legendarisk komfort, som vil skabe øjeblikkelig afslapning og afspænding i kroppen, selv efter en lang stresset dag på arbejdet. Stressless laver nogle super smukke design i gode materialer, og bruger bl.a. læder til at lave smukke lænestole og sofaer, som ikke bare yder den ypperste komfort, men som også ser enormt smukke og moderne ud. Der er mange forskellige møbler i sortimentet fra Stressless, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde nogle smukke møbler til at indrette dig med derhjemme. Det store udvalg giver mange muligheder, og du kan være sikker på at kunne finde inspiration på hjemmesiden. Klik ind på max-jessen.dk og tjek sortimentet ud.

HAY puder i den velkendte nordiske stil

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du også finde et stort udvalg af smukke HAY puder. Der er mange forskellige enormt dekorative puder i sortimentet fra HAY, og hvis du kan lide dansk moderne design, så er det sikkert noget for dig. Den nordiske stil, som er gennemgående for alle design fra HAY ses også i deres smukke puder, hvor den minimalistiske nye nordiske stil er meget til stede. HAY puder er lavet i god kvalitet og vil se smukke ud i næsten ethvert hjem. Der er mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde den perfekte pude til dit hjem. Klik ind på www.max-jessen.dk og find det smukke udvalg af HAY puder sammen med mange andre designermøbler, som sælges til gode priser i butikken. Du kan handle online og være sikker på at få super god og personlig betjening fra medarbejderne.

Relaterede indlæg