Find firmatøj, fritidstøjs, firmajulegaver m.m. hos MarkOn

Design
  • justhome.dk
  • 08.08.2021

Køb populære firmajulegaver til medarbejderne hos MarkOn, eller lad dem vælge selv imellem forskellige udsøgte ting til boligen, elektronik og smagfuld chokolade samt delikat vin. Vælg-selv konceptet hedder Gaveregn, der også er nærmere beskrevet på markon.as. Denne gaverådgiver kan også hjælpe firmaer med andre ting som f.eks. merchandise og firmatøj med logo.

Firmajulegaver i form af design til medarbejdernes hjem

Selvom man kender sine kollegaer, så kender man dem selvfølgelig ikke helt. Det kan være svært at gætte sig til, hvad de ønsker sig. Der plejer dog altid at være nogle gaver, som rammer lidt bedre end andre. Hvert år er der forskellige gavehits, som står højt på mange danskeres ønskeliste. Det kunne være firmajulegaver til hjemmet fra danske designerbrands. Dansk design i form af brugskunst og interiør plejer at være en sikker vinder. Når man driver virksomhed og har travlt i dagligdagen, er det dog ikke altid, man er 100 % inde i de brands og produkter, der rører sig. Det har MarkOn til gengæld. Deres rådgivning kan hurtigt gå hen at blive værdifuld - en måde at skabe mere værdi for ens medarbejdere på. Når man som firmaejer har tænkt sig at glæde de ansatte med en god firmajulegave, skal det selvfølgelig gøres ordentligt. Et alternativ er at lade dem vælge selv. Så er der i hvert fald ingen sure miner. Med Gaveregn får hver medarbejder point til at vælge deres egen firmajulegave fra en pointshop, der er fantastisk i designet. Inden juleferien kommer julemanden så med en gavepose til hver medarbejder, der leveres til dit firma.

Kvalitetsstærkt firmatøj med logo til en god pris

Firmatøj med logo er bestemt også en spidskompetence hos MarkOn. De sælger firmatøj med print som f.eks. habitter, jakker, poloshirts, skjorter og slips. Yderligere forhandler de tøj til fritidsbrug. Det gælder ting som løbetøj og cykeltøj til DHL-stafetten og diverse cykelløb, som I måske som virksomhed deltager fælles i. Det er naturligvis også tøj, som medarbejderne kan have gavn af derhjemme. Hver gang de løber en tur for sig selv med en løbetrøje med logo, så vises dit brand frem. Vil du vide mere om mulighederne for logofirmatøj? Klik ind på markon.as, og læs om jakker, sweatshirts og andet i erhvervstøj med mulighed for logotryk.

Relaterede indlæg