Sif Jakobs smykker og City Hall ure til at udsmykke din bolig - Guldsmed Østergaard

  • justhome.dk
  • Design
  • Sif Jakobs smykker og City Hall ure til at udsmykke din bolig - Guldsmed Østergaard
Design
  • justhome.dk
  • 12.02.2021

Arne Jacobsen er ikke en af de designere, som kræver en introduktion. Du kan spørge nærmest en hvilken som helst dansker, og de vil kunne fortælle noget om dette verdenskendte designermærke. Det gælder også for deres City Hall serie med ure. Disse kan købes på guldsmedoestergaard.dk, og her kan du også læse om Sif Jakobs smykker i afsnit 2.

City Hall ur i 100 % kompromisløst design

De famøse City hall ure, der er designet af Arne Jacobsen, egner sig rigtig godt til huset. Det er en række flotte vægure, bordure og armbåndsure. Et City Hall vægur kan passende stå på køkkenbordet eller skrivebordet. Deres vægure har få begrænsninger. City Hall serien fra Arne Jacobsen kommer nemlig i utroligt mange udgaver. Og hos Guldsmed Østergaard er de specialist i disse kvalitetsure. I butikken, som ligger i Skive, kan du også se nærmere på City Hall serien. Se dog også de andre kollektioner fra Arne Jacobsen, der føres online. Samtidig er det værd at bemærke, man får fri fragt. Se priser på alle City Hall ure fra Arne Jacobsen nu på guldsmedoestergaard.dk.

Fine smykker fra Sif Jakobs på www.guldsmedoestergaard.dk

Sif Jakobs er også et mærke, man med fordel kan kigge på - selvom, man i første omgang ledte efter noget andet. Fordi Sif Jakobs har gang på gang udgivet udsøgte kollektioner med smykker. Det betyder, at du derfor kan finde Atrani, Empoli m.m. online, som er lig med eksklusive design, som også er populære som gave til ægtefællen / kæresten og andre personer, man har allerkærest. Samtidig finder man Antella, Cecina, Pila, Portofino, Otranto og mange andre serier fra Sif Jakobs på siden. Guldsmed Østergaard har nemlig gået all-in på dette luksusbrand, så derfor finder du også kollektioner som Simeri, Valiano, Sardinien og Princess i udvalget, der tiltaler mange. Det er smykker til rimelige priser, hvor alle kan være med. Kig på de fantastiske Sif Jakobs halskæder, armbånd m.m. nu, og bestil i dag.

Relaterede indlæg