Træningsudstyr hos Sidea.dk - kettlebells, håndtag til kabeltræk m.m.

  • justhome.dk
  • Hobby
  • Træningsudstyr hos Sidea.dk - kettlebells, håndtag til kabeltræk m.m.
Hobby
  • justhome.dk
  • 02.06.2021

Du fortjener ordentligt træningsudstyr i dit hjem. De seneste år med udfordringerne i verdenssamfundet har gjort, at flere danskere er begyndt at flytte styrketræningen hjem. Vil du forkæle dig selv med en ny kettlebell, vægtstang eller andet i styrketræningsudstyr? Eller kigger du på funktionelle træningsredskaber som f.eks. medicinbolde og crossfit slæder? Så køb hos Sidea.dk, der tilbyder seriøs italiensk kvalitet plus rentefri finansiering (til private).

Kettlebell til competition i topkvalitet

Hvis man skulle nominere de mest alsidige træningsredskaber, så ville den klassiske kettlebell i hvert fald blive nomineret. Den vil måske også gå med den store sejr på podiet. Med en kettlebell kan man nemlig udføre et hav af øvelser, som thrusters, rows og squats. Man er også i stand til at få pulsen væsentligt op og give kredsløbet en ordentlig omgang træning. De mennesker, som gerne vil træne seriøst derhjemme, men som ikke vil investere så meget i motionsudstyr, kan med fordel starte med en kettlebell. Sidea.dk sælger også competition kettlebells online. Det italienske mærke Sidea har udviklet modeller i forskellige vægtklasser og tilbehør som stativ kan også købes. Det er populært at træne med én i hver hånd, men øvelser kan også laves med en enkelt, tungere kettlebell i begge hænder. Har du spørgsmål til valg af kettlebell? Så kontakt kundeservice på www.sidea.dk.

Italiensk træningsudstyr med dansk service

Sidea.dk er en webshop fyldt med træningsudstyr. Det er den danske portal til mærket Sidea, som er et internationalt elsket mærke. Firmaet blev født ud fra passion og et ønske om at levere det bedste træningsudstyr til unikke atleter. Det er et mærke, som dækker over de fleste træningsformer. På www.sidea.dk kan du købe træningsudstyr til det private hjem. Firmaer er også blandt kunderne. De leverer nemlig til badehaller, hoteller, motionscentre osv. I forhold til træningsudstyr, finder du både vægtstænger, vægtskiver, boksning udstyr og ankelvægte. Du kan også købe pilates måtter, kalk til træning etc.

Relaterede indlæg