Stå skarpt til floorball sæsonen med disse to typer af udstyr

Hobby
  • justhome.dk
  • 14.10.2022

Når sæsonen igen kalder på en ny omgang floorball, er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Ligeledes er det også vigtigt, når sæsonen allerede er skudt i gang, og dit udstyr er gået i stykker, at du får fingrene i nyt tilbehør. To af de ting, som ofte kan gå i stykker i løbet af en sæson, er greb til floorball og floorball briller. Enten fordi de bliver slidt op, bliver ramt af slag, bliver tabt eller andet. Skal du have fat i nye? Så kan du se udvalget på www.floorballcentret.dk.

Vælg det perfekte greb til floorball hos Floorballcentret.dk

Med greb til floorball fra mærkerne Exel, Fat Pipe, Oxdog etc. er du godt dækket ind, når du skal ud på banen igen. Det er fra disse mærker, at du kan finde nogle af de bedre greb til floorball. Det er ligeledes også disse mærker, hvorfra du finder alverdens forskellige greb til floorball i forskellige farver og designs. Er du junior og dreng, vil du formodentligt gerne have et sejt greb i blåt, sort eller i grå. Er du derimod junior og pige, kan det være, at det lyserøde eller det gule greb til floorball er mere interessant. Er du voksen, kan det være, at du ikke er interesseret i at gå op i, hvad farven er. Hvis du tværtimod er, kan det være at dit næste greb til floorball skal matche med dit sportstøj eller dine sportssko. Du kan se mere om de mange forskellige greb til floorball på www.floorballcentret.dk, hvor der er greb, som passer til små stave til børn såvel som til store stave til voksne.

Vælg de perfekte floorball briller hos Floorballcentret.dk

Hos Floorballcentret.dk finder du alverdens floorball briller, hvor der både er børne, junior og voksenstørrelser i forskellige farver, størrelser og designs. Nogle kommer i grøn, andre kommer i sort, og nogle andre kommer i en tredje farve. Nogle kommer som briller, mens andre kommer som briller med elastik, som skal trækkes rundt om hovedet m.m. Måske lyder floorball briller som en kikset løsning, hvis du er en ung spiller, men det kan alligevel på den lange bane være en god investering. Floorball briller er nemlig med til at beskytte synet mod diverse slag fra stave, hårde slag af bolde i hovedhøjde, en skulder i øjenhøjde og andre potentielle skader. Ligesom med floorball greb, så producerer mærkerne Exel, Fat Pie m.fl. også smarte og kvalitetsfulde floorball briller. Du kan se de mange forskellige floorball briller på www.floorballcentret.dk og vælge det par, som passer til dig.

Relaterede indlæg