Spil som Monopoly og Carcassonne hos Bræt og Brikker

Hobby
  • justhome.dk
  • 17.11.2021

Elsker du at sætte dig ned med venner og bekendte omkring et nyåbnet brætspil? Oplev Carcassonne og Monopoly, der begge er klassiske spil, som forhandles på braetogbrikker.dk. Det er begge serier med mange forskellige udgivelser under sig.

Prøv Carcassonne i flere udgaver

Den første udgave af Carcassonne udkom allerede i 2000, og siden da er det blevet til en del flere af slagsen. Allerede fra start vandt spillet en prestigebaseret tysk titel, som kaldes Spiel des Jahres (Årets Spil). Det er et velillustreret spil med byer, stier og skove med inspiration fra det franske landskab, som det var i Middelalderen. Det betyder derfor også klostre, borge og flotte landskaber, som giver en indlevende spiloplevelse. Det er et spil, som er baseret på brikker og har en relativ simpel spillestil, som måske også har været medvirkende til den høje popularitet. Carcassonne kan i hvert fald varmt anbefales. Se alle udgaverne fra Carcassonne online hos Bræt og Brikker, hvor du får fri fragt blot ved køb over 499 kroner.

Bliv millionær i Monopoly

Et andet spil, som de fleste af os også har stiftet bekendtskab med, er Monopoly. Jagten går på at tjene den helt store million, og alle kneb er tilladt. Det er et ældre spil, som igennem tiderne har været opdateret i mange forskellige udgaver med hver sit tema som f.eks. The Godfather og Top Gun. Bræt og Brikker fører alle udgaverne heriblandt Star Wars: The Mandalorian - The Child samt Jurassic Park. Gurli Gris og Space Jam er selvfølgelig også mulige at få i en Monopoly-udgave. Klik ind på braetogbrikker.dk for at læse mere om Monopoly-spil, og gør en god handel - også på udgaver med Super Mario og Sonic The Hedgehog! Der er pt. gode tilbud at finde på mange af modellerne. Skynd dig at slå til!

 

Bræt og Brikker er en dansk spilspecialist, der sælger et stort udvalg af brætspil og familiespil på nettet heriblandt Monopoly og Carcassonne. Kig også på titler som Pokemon, Ticket to Ride og Catan - alle tre højtelskede klassikere, der også findes i mange udgaver på braetogbrikker.dk.

Relaterede indlæg