Læs i haven på Kindle Paperwhite 4, og lyt til lydbøger med Amazon Echo

  • justhome.dk
  • Hobby
  • Læs i haven på Kindle Paperwhite 4, og lyt til lydbøger med Amazon Echo
Hobby
  • justhome.dk
  • 02.04.2021

Sommeren står for døren! Det betyder selvfølgelig masser af læseglæde ude i haven. Du finder e-bogslæsere hos eBookReader.dk, hvor du kan se klart, uanset om du er indendørs eller udendørs. De sælger bl.a. Kindle Paperwhite 4, der er en lækker model med god kapacitet og moderne funktioner som E-ink. Køb også den innovative trådløse højtaler Amazon Echo Dot, og tag musikken med ud i haven eller ned i parken.

Hos eBookReader.dk sælger de Kindle Paperwhite 4 i flere modeller

Køb Kindle Paperwhite 4 med eller uden 4G. Det er rart at have mobil internetforbindelse, men på ingen måde et krav. Du får en særdeles lækker e-bogslæser med 6" skærm, du kan tage med dig overalt. Når det er sommer og sol, så bruger danskerne selvfølgelig meget tid ude i haven. Der er ikke noget, vi hellere vil end at nyde den have, vi har brugt så meget tid på at kæle for. Når det er søndag, så er der ikke noget mere lækkert end at nyde en god bog på ens Kindle Paperwhite 4 e-bogslæser. Den kan nemlig benyttes under alle lysforhold. Den er samtidigt vandtæt, og den kan fås med 8 GB eller hele 32 GB plads. Det oversættes til tusindvis af e-bøger. Nu har du hele Verdens bibliotek i din hånd. Læs mere om Amazon Kindle Paperwhite 4 på www.ebookreader.dk, og gør en god investering i dine læsevaner.

Amazon Echo til dig, der ønsker den smarte Alexa assistent

Det kan også være, at musikken skal med ud på terrassen? Så er Amazon Echo Dot en smart lille sag. Med Amazon Echo får man en trådløs højtaler med Alexa. Den er selvfølgelig også oplagt til dine lydbøger. Mange moderne e-bogslæsere understøtter nemlig også lydbøger. Det kan være rart at lytte på en ordentlig højtaler som Amazon Echo, når man f.eks. er ved at riste morgenbollerne, eller man er ved at vande blomsterne. Amazon Echo er en væsentlig livsstilsopgradering til en ganske fornuftig pris. Lige nu finder du et godt tilbud hos eBookReader.dk, der også gør det muligt at betale over flere måneder.

Relaterede indlæg