Find Sandnes børstet alpakka og Navia garn til dine strikkeprojekter på sikigarn.dk

  • justhome.dk
  • Hobby
  • Find Sandnes børstet alpakka og Navia garn til dine strikkeprojekter på sikigarn.dk
Hobby
  • justhome.dk
  • 06.12.2021

Vintermånederne ligger forude, og det lægger op til indendørs hygge og sjove nørklerier. En super hyggelig aktivitet, der er oplagt her i vintermånederne, er strikning. Flere og flere danskere har taget fænomenet til sig, og det er ikke uden grund, at det at strikke er blevet så populært. Hos Siki Garn & Helse ApS tilbyder de alt i garn til dit strikkeprojekt. Inde på www.sikigarn.dk finder du et hav af garntyper i forskellige kvaliteter. Prøv blandt andet deres Sandnes børstet alpakka garn eller det skønne Navia garn i den blødeste kvalitet.

Sandnes børstet alpakka - lavet i ægte alpakka-uld

Hos Siki Garn & Helse har de et kæmpe udvalg af lækkert kvalitetsgarn i masser af flotte farver. Inde på www.sikigarn.dk kan du gå på opdagelse i de mange garntyper og finde det garn, der passer bedst til dit strikkeprojekt. De forhandler blandt andet det populære Sandnes garn i forskellige varianter. En af favoritterne er varianten ’Sandnes børstet alpakka’. Der som navnet også antyder, er et garn i børstet alpakka. Sandnes børstet alpakka er garn, der består af 96 % børstet Alpakka uld. Sandnes børstet Alpakka kommer i et hav af flotte farver, både i smukke neutrale farver som beige, hvid og brun eller mere prangende farver som lyserød, blå eller grøn. Når du strikker med Sandnes børstet alpakka garn, vil du ende ud med et strikkeresultat, der ikke kun ser eksklusivt ud, men også føles eksklusivt.

Se også det store udvalg af Navia garn

Et andet populært mærke, de også forhandler hos Siki Garn & Helse ApS, er Navia. Navia er et garn-mærke, der har været på markedet i mange år, og som specialiserer sig i færøsk kvalitetsgarn. Inde på www.sikigarn.dk kan du shoppe nogle af deres mange forskellige varianter, herunder Uno, Duo, Trio, Sokkegarn, Alpaka og Silke uld. Uanset hvad det er, du har i tankerne til dit strikkeprojekt, så er Navia garn det perfekte valg. Navia garn egner sig nemlig til en bred målgruppe, så både voksne, børn og ældre kan benytte sig af tøj eller brugsgenstande, der er strikket i Navia garn.

Relaterede indlæg