Diapro til hund eller Virbac hundemad? Find det hos Dyrlægens Gård

Hobby
  • justhome.dk
  • 09.08.2021

Dyrlægens Gård er drevet af en dyrlæge og hendes mand. Derfor kan du også være sikker på, at der er styr på kvaliteten af produkterne, når du for eksempel køber Virbac hundemad og Diapro til hund hos dem. Læs mere her i artiklen.

På dyrlaegensgaard.dk finder du Virbac hundemad til små og store hunde

Hos Dyrlægens Gård finder du et bredt udvalg af hundefoder til hunde i alle racer, størrelser, aldre og vægtklasser. Du finder blandt andet Virbac hundemad til raske hunde, der har rigtig mange fordele, både når det kommer til at holde en optimal kropsvægt, få en sund pels og at tage godt vare på fordøjelsen, muskler og led. Webshoppen er drevet af en dyrlæge og hendes mand, og da de samtidigt driver en dyreklinik, har de masser af erfaring med behandlingen af dyr fra det daglige. De kan derfor også hjælpe dig godt på vej, når det kommer til at vælge den type Virbac hundemad, der passer bedst til både din hunds adfærd, race og aktivitetsniveau. Ligesom de andre typer hundefoder, de forhandler, er Virbac hundemad kendetegnet ved at være fremstillet med de bedste råvarer og ud fra dyrlægers viden om ernæringsbehovet hos hunde. Klik dig ind på dyrlaegensgaard.dk allerede i dag og find hundefoder, der både gavner din hunds fordøjelse og immunforsvar.

Brug Diapro til hunde til at genoprette tarmfloraen efter en antibiotikakur

Udover over foder til din hund, finder du også et bredt sortiment af kosttilskud til dyr på deres webshop, herunder også Diapro til hund og kat. Præparatet fås enten i pulverform eller i kapselform og kan bruges til enten at genetablere, stabilisere eller vedligeholde en sund og naturlig tarmflora. Hvis din hun for eksempel for nylig har gennemgået en antibiotikakur, er det oplagt at anvende Diapro til hund for at få reetableret den normale tarmflora. I sådanne tilfælde kan Diapro til hund med fordel gives sammen med Diapaste, som du også finder under kategorien kosttilskud på deres hjemmeside. Her kan du desuden læse mere om doseringen ud fra dit kæledyrs vægt og om de mange fordele ved anvendelsen af produkterne. Hvis din hund lider af dårlig mave eller har brug for at få styrket sit immunforsvar, bør du helt sikkert se nærmere på de kvalitetsprodukter, som Dyrlægens Gård tilbyder.

Relaterede indlæg