Undertag og aluzink tagrender forhandles hos Profilmetal A/S

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 18.11.2022

Søger I de bedste materialer, når der skal nyt ståltag på huset? Så kan I blot tage ind forbi Profilmetal A/S, der har alt det, I har brug for. Hos dem kan I dermed finde alt det, der skal bruges til ståltag, alt fra stålplader og undertag til tagrender og inddækninger. De forhandler til både virksomheder og private.

Find det rette 3-lags undertag til ståltaget

Er du ved at planlægge nyt ståltag, så er det nødvendigt at du har det rette undertag, der er med til at beskytte bedst muligt. Profilmetal A/S har det helt rette i deres sortiment, som vil være helt perfekt til dit tag. Den type undertag du finder på siden, er et 3-lagt, der kan købes med helt op til 30 års garanti. Det foreslås altid at du vælger et undertag, hvis du ikke skal lægges ståltaget over et allerede eksisterende tag. Det er blandt andet pga. kondensdryp, der kan dannes på bagsiden af ståltaget. Når du vælger et undertag fra dem, vil det være diffusionsåbent, der netop er en rigtig god detalje ved ståltage. Det gør nemlig, at der kan isoleres helt op under dugen. Har du spørgsmål til montering af undertag, så kan du få en rigtig god forklaring på profilmetal.dk. Du kan også tage kontakt til dem, og de vil hjælpe dig.

Led vandet væk fra huset med aluzink tagrender

Efter valget af tagplader, vil det være en rigtig god ide, at du vælger nogle tagrender, der passer til huset og taget. Hos Profilmetal A/S kan du finde aluzink tagrender, der er lavet i rigtig god og høj kvalitet, så de holder mange i år. Når du vælger aluzuink tagrender, så har du holdbare tagrender, der leder vandet væk fra husets facade og fundament. Det er derfor også nødvendigt at du vælger at opsætte aluzink tagrender, så de leder vandet til en faskine, der får vandet helt væk fra grunden omkring huset. Så undgår du at vandet bare ligger i en pøl rundt om huset i stede for. Profilmetal A/S tilbyder aluzink tagrender af 0.7 mm kvalitetsstål. Det betyder at de kan tåle meget, inden de får ridser og buler, og er generelt meget holdbare. Du kan få helt op til 20 års garanti på korrosionsskader med lækage tilfølge, hvis du vælger de smarte aluzink tagrender. Derudover er det også muligt at finde en masse nødvendigt tilbehør til tagrender. Tag ind forbi www.profilmetal.dk, og find alt det, du har brug for til dit ståltag.

Relaterede indlæg