Sunde og holdbare Philips Avent navnesutter og symmetriske sutter

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 29.03.2022

Få dit barns navn indgraveret på en Philips Avent sut hos Navnesutten! Denne webshop forhandler nogle af Europas førende producenter af sutter, som efterfølgende kan indgraveres med navnet på din lille guldklump. Køb for eksempel Philips Avent symmetriske sutter, der alle er fuldstændigt BPA-fri, lavet af lækre materialer og meget populære blandt de mindste.

Philips Avent sutter er både BPA-, PVC- og phtalat-fri

Philips Avent sutter er en populær del af det brede udvalg af sutter på www.navnesutten.dk. Disse lækre modeller fås til både de helt mindste og de lidt større babyer på omkring 36 måneder. Dette betyder, at de kommer i mange forskellige størrelser og former, sådan at I kan nyde godt af Philips Avent sutter, uanset hvor gamle jeres børn er. Alle sutter er desuden 100% BPA-fri, PVC-fri og Phtalat-fri, hvilket betyder at de ikke indeholder nogle former for uhensigtsmæssige materialer eller kemikalier. Dette er netop en af grundene til, at Philips Avent sutter er velegnede til babyer og deres typisk følsomme hud omkring munden og i ansigtet generelt. De lækre materialer, som i stedet er brugt under produktionen, gør nemlig skjoldet ekstra blødt og fleksibelt, hvilket både mindsker irritation og giver færre mærker på huden. Philips Avent sutter er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker at give dit barn det allerbedste.

Navnesutten forhandler Philips Avent symmetriske sutter

Med Philips Avent symmetriske sutter er der desuden masser af modeller at vælge imellem. Udvalget af Philips Avent symmetriske sutter dækker nemlig et utal af forskellige størrelser, farver og designs. Find for eksempel en Ultra Air sut til de helt små, der giver optimal luftgennemstrømning, sådan at dit barns hud kan ånde bedst muligt. Udvalget af Philips Avent symmetriske sutter indeholder også modellen Soothie, der er en rund ventilsut. Ventilsut betyder, at barnet presser luft ud af sutten ved brug, sådan at udviklingen af suttebid formindskes. Det søde bjørnedesign er populært blandt mange børn og fremstillet i et helt stykke silikone, der desuden tåler opvaskemaskinen. Er dine børn mere til fine mønstrer klarer udvalget af Philips Avent symmetriske sutter også dette. Ultra Air sutter til de lidt større børn kommer nemlig i mange fine designs med billeder af alt fra giraffer til dinosauruser. Lige gyldigt hvilken model I vælger, kan I altid vide jer sikre på kvalitetssutter, der er produceret af gode materialer og udviklet på en måde, der fremmer dit barns udvikling bedst muligt.

Find det store udvalg af Philips Avent sutter, eller mere specifikt Philips Avent symmetriske sutter, på www.navnesutten.dk.

Relaterede indlæg