Stort udvalg af elevationssenge og kontinentalsenge

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 16.08.2021

Søger du et stort udvalg af kontinentalsenge i luksuskvalitet eller måske en praktisk elevationsseng, så læs med her om sortimentet hos Schwarz Senge.

En elevationsseng kan være gavnlig for personer med lidelser som f.eks. reflukssygdomme

Nattesøvnen er ikke noget, man skal gå på kompromis med. Søvnbesvær og dårlige rutiner kan medføre uoplagte timer i hverdagen, træthed og stress. Faktorer som bl.a. støj, lys og skærmrutiner spiller ind. Det kan anbefales at købe mørklægningsgardiner, og hvis man bor tæt på en støjende vej; at bruge ørepropper. Desuden er det en god ide at stoppe al skærmaktivitet et par timer inden, man lægger sig og evt. læse en bog, da det blå lys fra computere og smartphones holder hjernen vågen og giver søvnbesvær. Sengen er selvfølgelig også en vigtig faktor, for der findes enormt mange forskellige kvaliteter, og i øvrigt er præferencerne meget subjektive. Søger du fx en elevationsseng, som kan indstilles i flere funktioner, og hvor hovedgærdet kan løftes uafhængigt af din partners, så bør du besøge Schwarz Senge. I deres butikker i både Aarhus og København kan du finde et stort udvalg af elevationssenge samt kontinentalsenge m.fl. En elevationsseng kan være et vitalt hjælpemiddel for personer oppe i alderen eller med fysiske handicap.

Bestil kontinentalsenge fra mærker som Dunlopillo og Getama på www.schwarz.dk

Når du skal vælge ny seng, så skal du selvfølgelig finde den bedste sovekomfort inden for dit budget. Der findes senge i mange prisklasser, og luksussenge kan virke dyre, hvis man er vant til at købe de billige. Man skal måske lige have in mente, at man bruger ca. 1/3 af sit liv på sin madras, og at det måske derfor kan være godt, at investere i en rigtig god kontinentalseng. Søger du kontinentalsenge i høj kvalitet fra bl.a. danske producenter med mange årtiers erfaring og ekspertise inden for design og udvikling af senge og madrasser i den bedste kvalitet, så bør du kende til Schwarz Senge. De har butik på Østerbro i København og fører bl.a. kontinentalsenge fra Dunlopillo, Jensen Beds, Carpe Diem og Getama. Sidstnævnte har for eksempel produceret kontinentalsenge siden 1899 og har haft designere som Hans J. Wegner inde over.

Relaterede indlæg