Skab et pænere hjem nu med dørstoppere og flotte dørgreb

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 03.10.2022

Hvis din nabo har plastikdørgreb fra 70’erne er der ingen, der lægger mærke til dem, men hvis du har flotte dørgreb, så lægger din nabo mærke til dine. En dørstopper forhindrer enten dørgrebet i at lave mærker i væggen eller andre ting i at lave mærker i døren. Hos Møller & Mammen har de et stort udvalg i dørstoppere, arkitekttegnede dørgreb og nøgleskilte. Noget må de gøre rigtigt med hensyn til service, for de har ligget på samme gadehjørne siden 1876. Besøg den spændende isenkræmmer i København.

Traditionelle dørstoppere eller se-mig-dørstoppere?

Du kender sikkert de traditionelle dørstoppere i gummi eller plastik, som har været på markedet i en menneskealder, og det er altså stadig muligt at få dem i isenkræmmeren med det store udvalg. De er bestemt udmærkede på usynlige steder. Men hvis de skal ses om en helhed, hvor døre, dørgreb, nøgleskilte og dørstoppere passer sammen, så bør du vælge nogle elegante. Du kan få mobile dørstoppere i børstet stål og med praktiske gummiringe som beskytter dine døre, vægge eller møbler. De er flotte og passer til dørgreb af børstet stål. Har du børn, som kunne finde på at flytte rundt på dem, er det bedre at vælge en fastmonteret dørstopper for eksempel til væg. Dem kan du få i mat, rustfrit stål, krom og messing. Dem i messing kan du vælge med sort dup til en sort væg eller en hvid dup til en hvid væg. Køb almindelige eller se-mig-dørstoppere på moller-mammen.dk nu.

Flotte dørgreb fra Møller & Mammen giver beundrende blikke

Hvis du investerer i flotte dørgreb af børstet stål eller messing, får du beundrende blikke fra din nabo. Det er dog ikke sikkert, at hun siger noget, men det kan godt være, at hun bliver misundelig. Mange køber dørgreb, der er designet af den danske, internationalt anerkendte arkitekt, Arne Jacobsen. I nogle af sættene hører også nøgleskilte med. Ellers husk at bestille dem samt matchende skruer. Du kan vælge dørgrebene i flere modeller og farver. Du finder dem i charcoal (sort), gunmetal (grå) og messing. Sørg for, at de passer til dine dørstoppere. Arkitekttegnede dørgreb hæver dit hjem op i de elegantes klasser. Læs desuden om deres gode service, hvor du blandt andet får levering inden for 1-2 arbejdsdage, 365 dages returret og mulighed for fri fragt. Kan du ikke vente med at gøre dit hjem lækkert med elegante dørstoppere og flotte dørgreb? Så besøg den bemærkelsesværdige isenkræmmer med det store udvalg på www.moller-mammen.dk, og vælg dørstoppere, dørgreb tegnet af Arne Jacobsen, nøgleskilte og skruer nu.

Relaterede indlæg