Parfumefri håndsprit og aromatiske badesalte fra dansk sæbefabrik

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 01.10.2021

Holder du af miljøet og at forkæle dig selv med sunde og naturlige produkter, så er www.badeanstalten.dk det rette sted for dig. Gå selv på udkig i det unikke univers af ærlige hudplejeprodukter fremstillet af rene og naturlige ingredienser i Danmark. Her finder du alverdens skønne og velværende produkter, såsom badesalte og -scrubs til ansigtscremer, håndsprit, bodylotions og meget andet.

De vidunderlige badesalte fra Badeanstalten

Tilfør ekstra selvforkælelse og wellness fornemmelser i din hverdag ved at lade en velduftende og plejende badesalt fra Badeanstalten være en fast del i dit karbad eller fodbad. Badesaltene forhandles i en bred vifte af skønne duftvarianter, så der er god chance for at finde en duft, du holder af, og som skaber den rette atmosfære, du ønsker omkring dit bad. Vælg bl.a. mellem badesalte med duft af rose eller agurk, mynte eller noget helt fjerde. Fælles for alle badesalte er den plejende effekt, der efterlader din hud blød, frisk og velnæret.

Håndsprit med 70 % alkohol - høj kvalitet

Inkorporér håndspritten som en naturlig og fast del af hverdagen med de skønne varianter fra Badeanstalten. Håndsprit er et smart og effektivt produkt at have på lager i hjemmet, hvad end det er i køkkenet, på badeværelset, i entréen eller et helt andet sted. Du finder håndsprit hos Badeanstalten med hele 70% alkohol, som dræber mikroorganismer og uønskede bakterier hurtigt og nemt. Find også smukke og enkle holdere i flere farver til din håndsprit, så den altid har en plads i hjemmet, og du ved, hvor den hører til.

Mulighederne for at tage dig ordentligt at dig selv og din hud er mange hos Badeanstalten, som er landets førende forhandler af naturlig hudpleje. Tøv ikke med at tjekke den imponerende side ud, hvor du vil blive mødt i dine ønsker, lige meget hvilken hudtype du har, og hvad du er på udkig efter.

Relaterede indlæg