Lyt til krimier med en app til lydbøger fra tales.dk

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 05.01.2022

For enhver der elsker bøger, er tales.dk stedet at besøge. De har et spændende udvalg af forskellige bøger både som fysiske bøger, e-bøger og som lydbøger. Du kan blandt andet finde utroligt spændende krimier, som du let kan downloade med deres app til lydbøger, der let giver dig adgang til de bøger du har købt.

Læs og lyt til krimier fra Jens Henrik Jensen

Er du besat af spænding og er klar til en ny krimi, så er Oxen uden tvivl noget for dig. Du kan finde den spændende serie der følger Oxen hos tales.dk, der har et utroligt stort udvalg af krimier. De er meget populære i Norden, og vi er nok også nogle af dem, der er bedst kendt for vores spændingsserier. Når du er på udkig efter nye krimier, så kan du altså tage ind forbi tales, der netop har alt du kan ønske – de tilbyder nemlig bøger, e-bøger og lydbøger. For dig der elsker at lytte til krimier på lydbøger, er der altså ingen begrænsninger på, når du vil gå på opdagelse i deres sortiment.

En god app til lydbøger der giver let adgang til nye historier

Er du til lydbøger, så vil det måske glæde dig, at du langt lettere kan lytte til dem nu, end du kunne før. Tales.dk har nemlig en app til lydbøger, der gør det nemmere at få adgang til dine købte lydbøger. Med appen har du altså altid lydbogen ved hånden, og kan også hurtigt finde en ny og spændende bog, som du kan lytte til. Det er altså blevet hurtigere for dig at finde en god bog, som du kan tage med dig overalt. Appen til lydbøger gør det nemlig muligt at komme til nye bøger uden problemer, og uden du skal være ved en computer. Du kan sidde på ferie, i bussen eller andre steder, og finde en ny og spændende bog, grundet den smarte og nyttige app fra tales.dk.

Relaterede indlæg