Lænestole, brugskunst og møbler fra Muubs, Stressless m.fl.

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 29.07.2020

ILVA Max Jessen Terndrup sælger alt i danske og udenlandske designermøbler til gode priser. Skal du bruge en lænestol eller en smuk vase fra Muubs, så læs med her.

ILVA Max Jessen Terndrup - Køb din nye yndlings lænestol

ILVA Max Jessen Terndrup har alt i designermøbler fra mange forskellige leverandører. Ja, de har for det første hele ILVA’s udvalg i butikken, men over 100 andre leverandører ud over det. Så hvis du skal bruge et møbel til en god pris, så kan du være sikker på, at du kan finde lige det, du skal bruge i butikken til den bedste pris. Der er bl.a. mange forskellige flotte lænestole til gode priser, og med en god lænestol kan du være sikker på den ultimative afslapning. En lænestol er til hyggestunden med dig selv eller med familien. Det er der, du slapper af, læser en bog, læser avisen, drikker din kaffe eller ser fjernsyn. Det er et vigtigt møbel, og du kan finde ultrakomfortable modeller fra mærker som fx La-Z-Boy samt Stressless, som sikrer dig den helt store afslapning. Der er også klassikere fra danske designere, som giver dig den æstetiske løsning.

Muubs pyntegenstande - Bestil design til din bolig

ILVA Max Jessen Terndrup sælger også designgenstande og pyntegenstande fra bl.a. mærker som Muubs Copenhagen. De laver både stole, borde, sofaborde, hylder, men også vaser, krukker, super smukke glas og meget mere. Muubs er et ungt og smart mærke, som har udmærket sig i den danske designscene med deres gennemførte æstetik og nytænkende forme. Tag fx et kig på deres smukke champagneglas. Det er noget for sig, og det er sådan de går til alle designopgaver. De skaber deres helt eget særpræg, og derfor er Muubs også til at genkende. Der er mange forskellige smukke krukker, vaser, glas og fade i butikken, og hvis du skal bruge en gave til en, du virkelig holder af, så kan det fx være et godt sted at kigge hen. I butikken i Terndrup eller på max-jessen.dk kan du helt sikkert finde noget, der inspirerer dig, for der er rigeligt med smukke ting at vælge imellem.

Relaterede indlæg