Hyr en privat håndværker eller få havehjælp

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 26.09.2022

Har du lister, som aldrig er blevet sømmet fast, en dør, hvor finéren sidder løst og ukrudt, der er blevet vildt, uden at det var med vilje? Lej en håndværker til præcis de opgaver, du har brug for i dit hus, og find din genvej til havehjælp hos Workr. Nu skal du høre hvorfor. Fordi alle de uløste opgaver, du har i dit hjem, er som vandhaner, der løber. Er det rart at tænke på? Nej, det giver stress. Her er det nemt, hurtigt og billigt, så drop undskyldningerne og få det fixet. Du får 5 uforpligtende tilbud, og der er ingen gebyrer.

En privat håndværker fra Workr er til at få fat på

Du har bedt din mand om at ordne de lister, der skulle bankes fast og at lime den løse finér på en dør, fordi du ikke gad at gøre det selv, og han har heller ikke fået det gjort. Det er nemmere at få fat på en privat håndværker på Workr end at få din sædvanlige, lokale tømrer til at gøre det, for han har som regel sindssygt travlt med store projekter. Er du bare så træt af at se på det? Så anbefales det, at du opretter dig som bruger, beskriver din opgave, og får en privat håndværker fra Workr til at ordne det for dig hurtigt og nemt. Du får 5 uforpligtende tilbud og kan aftale detaljerne med workeren. Når håndværkeren har sat listen og finéren fast, spekulerer du aldrig over det mere. Du kan vinge de ting af på to-do-listen, slukke for vandhanerne og blive fri for stress. Og så kan du med god samvittighed gøre det, du har lyst til. Håndværkerne er klar ved tasterne, når du melder dig, og dine penge trækkes først via WorkrPayTM, når han eller hun har udført opgaven. På den måde er det trygt og sikkert både for dig og håndværkeren.

Find din genvej til havehjælp, for kun en tåbe frygter ikke haven

Du kunne med lidt rimelighed vedtage med dig selv, at listen og døren var din mands arbejde, men til gengæld ved du godt, hvilken del af haven, der er dit ansvar. Workr er din genvej til havehjælp, hvis du har en tendens til altid at finde på noget mere interessant end at ordne haven. Ukrudtet vokser sig bare højere. Og du tænker suk, hver gang du kigger på ukrudtet mellem fliserne, for det er ikke her, det skal være vildt med vilje. Få havehjælp, hvis du har vigtigere eller sjovere ting at tage dig til end at luge. Din mand synes måske ikke, at det er nødvendigt med havehjælp, men du tjener sikkert dine egne penge og har ret til at bruge nogle af dem på noget, der giver værdi for dig. Får du havehjælp, får du mere tid til familie og fritidsinteresser.

Opret dig som arbejdsgiver, og få 5 uforpligtende tilbud på havehjælp og en privat håndværker. Vælg et billigt, og kom i gang nu på www.workr.dk.

Relaterede indlæg