Hvordan vælger man den rigtige TV stander?

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 11.10.2023

Er du på jagt efter en ny TV stander? Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste af det bedste? Så læs med her. 

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige TV stande både, så der er styr på æstetikken, men også for at sikre, at dit TV står sikkert. Du skal også vælge en TV stander i den rigtige højde, så du ikke er ved at brække nakken, når du skal sidde og se fjernsyn. Find den eventuelt hos TV Ophæng.

En TV stander med den rette højde

En af de vigtigste faktorer er at overveje, hvor højt du gerne vil have, at dit TV står. Mange TV standere har en justerbarhøjde, samt giver dig mulighed for at dreje det fra forskellige vinkler. 

Dette er smart, fordi du kan ændre på fjernsynets vinkel og højde i forhold til, hvor du sidder i sofaen, og om du ligger ned eller sidder op.

Stabilitet

Naturligvis skal en TV stander være stabil. Den skal have en bred base, som fordeler vægten ligeligt, således at dit TV står sikkert.

Hos TV Ophæng kan du finde standere i mange forskellige former og størrelser. Standerne passer hver især til forskellige tv formater og vægt. Læs grundigt i produktspecifikationen om standeren er kompatibel med netop dit TV. Nogle TV standere er nemlig designet til specifikke mærker.

Fjernsynet på væggen

Hvis ikke du ønsker at have en TV stander på gulvet, så kan du alternativt bruge et monitor ophæng til én eller flere skærme, som kan sættes på væggen.

Et monitor ophæng kan være en god løsning for dig, som ikke har meget gulvplads derhjemme. Monitor ophæng findes også med justerbare vinkler, så du kan hive TV'et frem og dreje det ud fra væggen. Ydermere er et monitor ophæng billigere end en TV stander, så det er en mere budgetvenlig løsning.

Sikkerhed frem for alt hos TV Ophæng

Man betaler gerne en del penge for et ordentlig fjernsyn. Derfor er det vigtigt, at man passer godt på det. 

Når du køber en TV stander, så skal den være både holdbar og pålidelig. Især hvis man har kæledyr eller små børn rendende derhjemme, så skal standeren kunne holde til skub, slag eller nysgerrige pilfingre. 

Hos TV Ophæng finder du alle de bedste standere, hvor der er taget hensyn til sikkerheden frem for alt. På deres webshop finder du udelukkende kvalitetsmærker, som du kan stole på holder godt fast i dit fjernsyn.

Relaterede indlæg