Hold en hyggelig familieaften med spil

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 04.06.2023

Vil du gerne have en hyggelig aften med hele familien? Så skal du overveje at invitere dem til en spilaften. Her kan børn, unge og voksne i alle aldre være med, så længe I vælger de rigtige spil. Sæt jer ved spisebordet eller i stuen og server nogle lækre snacks samt drikkevarer, så er I sikret en hyggelig aften fyldt med grin og godt humør.

Gode ungdomsspil til børnene på 8-12 år

Hvis du leder efter spil specielt til børn i alderen 8-12 år, kan du for eksempel vælge at købe spillet, Monopoly. Det er sjovt for både større børn samt voksne. Det er et klassisk familiespil, som langt de fleste allerede kender reglerne til. Der findes også andre spil til større børn. Det kan f.eks. være skak, Afrikas Stjerne, Ticket to Ride eller et quizspil. Der findes altså rigtig mange muligheder, så du kan helt sikkert finde spil for større børn, som de vil kunne lide. Det kan være en god idé at købe lidt forskellige spil, så der er noget at vælge imellem. Hvis dine børn ikke er så meget til brætspil, findes der også masser af kortspil. Det kan være samtalespil, logikspil eller bare underholdningsspil, såsom Uno. Kortspil er især gode til familieaftener, da man ofte kan være mange spillere. Ofte har brætspil et maksimum deltager antal på enten 4 eller 6 spillere, og hvis du har flere børn, som har venner på besøg, kan det komme til at knibe lidt.

Gode spil, der passer til både børn og voksne

Der findes heldigvis flere ungdomsspil, som henvender sig til både børn og voksne. Hvis du har både små og store børn, kan det nogle gange være svært at finde spil, som begge aldre synes er underholdende - men det er heldigvis ikke umuligt. Spil for børn og voksne kan for eksempel være et trivia spil. Her er det nemlig muligt at få spørgsmål, som er lavet specielt til børn, og spørgsmål som er lavet specielt til voksne. Det betyder, at både børn og voksne kan hygge sig med det og få deres paratviden udfordret. Vendespil kan også være sjove for både børn og voksne. Du kan nemt finde et godt vendespil for større børn. Der vil bare være flere brikker. Hertil kan også tilføjes puslespil. I kan for eksempel lave en konkurrence om, hvem der først får samlet deres puslespil. For at konkurrencen skal være fair, vil deltagerne få puslespil med flere brikker, jo ældre de er. Du kan finde alt i spil til familien hos Legebyen.dk.

 

Relaterede indlæg