Gulve efter din personlige smag, måske i form af et plankegulv eller en sildebensparket

  • justhome.dk
  • Hjemmet
  • Gulve efter din personlige smag, måske i form af et plankegulv eller en sildebensparket
Hjemmet
  • justhome.dk
  • 19.10.2022

Billige Trægulve har nogle af landets bedste priser på trægulve i Danmark. Efter mange års erfaring i branchen har netop denne danske forretning nemlig formået at etablere sig som Danmarks foretrukne forhandler på nettet. Læs mere herunder om, hvilke typer af gulve, du altid finder til en god pris på www.billigetraegulve.dk.

Solide plankegulve fra Europas førende producenter 

Plankegulve er naturligvis ikke til at komme uden om, hvis emnet lander på trægulve. Billige Trægulve forhandler derfor både massive plankegulve og lamelopbyggede plankegulve fra deres store webshop. Begge typer af plankegulve indkøbes fra nogle af Europas førende producenter, hvilket vil sige, at kvaliteten holdes i top, uanset hvilken model du vælger. Alle planker i et givent plankegulv er for eksempel med faset kanter, hvilket fremhæver hver eneste plank, og giver en eksklusiv atmosfære i hjemmet. Vælg mellem flere forskellige typer af plankegulve, der varierer i forhold til valg af træsort og overfladebehandling. Disse mange muligheder betyder, at du kan finde netop den type gulv, der passer din bolig og smag for indretning. En speciel type af plankegulve er for eksempel en Herregårdsplank, der ved hjælp af sine ekstra brede planker får dit hjem til at føles yderst moderne.

Find den rette sildebensparket for dig hos Billige Trægulve

Holder du af det stilrene look, kunne en mulighed som sildebensparket også være noget for dig. Billige Trægulve forhandler selvfølgelig også et sildebensparket af ordentlig kvalitet — og ikke mindst til markedets billigste pris. Deres udvalg af sildebensparket importeres ligeledes fra en af Europas førende producenter, hvilket både har indvirkning på kvaliteten og prisen. Det tætte samarbejde med den anerkendte fabrikant betyder nemlig, at Billige Trægulve altid kan stå 100% inde for kvaliteten, og den direkte forbindelse betyder, at ingen fordyrende led skubber priserne i vejret. Et sildebensparket herfra er nemlig altid udformet i henhold til solide og håndværksmæssige traditioner, hvilket betyder, at hver enkelt stav bærer på sin helt egen historie. Sildebensparket er derfor en type trægulv, der nøje kontrolleres, sådan at det færdige resultat virkelig emmer af atmosfære og historie. Sildebensparket skal altid fuldlimes til undergulvet, men kan dog lægges i mange forskellige mønstre alt efter ønske. Ønsker du at vide mere om dette, eller mangler du bare generel vejledning angående dit køb af sildebensparket, er der masser af hjælp at hente på www.billigetraegulve.dk. Her findes kontaktinformationer på flere kompetente medarbejdere, der står klar med support 8-20 alle dage. Besøg derfor Billige Trægulve allerede i dag, hvis du mangler inspiration til dine nye gulve.

Relaterede indlæg