FOCUS Moduler A/S tilbyder smarte løsninger inden for modulhuse og skurvogne til beboelse

  • justhome.dk
  • Hjemmet
  • FOCUS Moduler A/S tilbyder smarte løsninger inden for modulhuse og skurvogne til beboelse
Hjemmet
  • justhome.dk
  • 02.09.2022

FOCUS Moduler A/S leverer fleksible modulløsninger til ethvert formål. Denne danskejede virksomhed ligger inde med 5.000 m2 produktionsfaciliteter og 25.000 m2 lagerplads, hvorfra skræddersyede løsninger tilpasses dine specifikke behov. Læs mere herunder om dine muligheder inden for pavilloner og modulleverance.

Lej en skurvogn til beboelse med alt inventar

En skurvogn til beboelse er en populær service hos denne specialiserede virksomhed. En skurvogn til beboelse er nemlig en løsning, der egner sig til mange forskellige omstændigheder. Står du for eksempel uden tag over hovedet på grund af renovering af bolig, skal beboere i et boligkompleks genhuses på grund af samme, eller har din virksomhed behov for at udvide domicilet? FOCUS Moduler A/S står klar med en skurvogn til beboelse, der passer alle disse tilfælde, uanset om det gælder meget midlertidige eller mere permanente løsninger. Ønsker du at få en skurvogn til beboelse leveret inkl. møbler, køkkenservice, hårde hvidevarer eller lignende er det naturligvis også en mulighed at leje dette. Du er derfor altid godt dækket ind, hvis du vælger at leje en skurvogn til beboelse fra FOCUS Moduler A/S. På www.focusmoduler.dk finder du desuden billeder af de forskellige cases, der kan give dig et indtryk af dine mange muligheder.

Du kan også leje et modulhus på focusmoduler.dk

Et modulhus til beboelse fra FOCUS Moduler A/S er ligeledes en både populær og omkostningseffektiv løsningsmodel. Deres modulhuse fås nemlig til en lang række af forskellige behov — der blandt andet inkluderer beboelse. Et sådant modulhus kan skræddersys i forhold til størrelse, indretning og meget mere, og er derfor ofte helt klar til at blive flyttet ind i. Modulbyggeri i form af et modulhus til beboelse leveres desuden altid komplet med el, VVS-installationer, ventilation og varmeanlæg. Også i dette tilfælde kan behov for møbler og inventar imødekommes, idet disse kan lejes efter behov. Byggeriet sker altid på eget værksted, ligegyldigt hvilken slags modulhus, du vælger at bestille fra FOCUS Moduler A/S. Efter endt produktion transporteres dit nye modulhus til opstillingsstedet, hvor det hele samles og tilsluttes, sådan at det er klar til brug med det samme. I det lange løb kan det derfor ofte vise sig at være en økonomisk rentabel løsning på mere eller mindre midlertidige beboelsessituationer.

Læs mere om, hvordan en løsning fra FOCUS Moduler A/S kan komme dig til gode, på www.focusmoduler.dk.

Relaterede indlæg