Flot udvalg af sten og krystalglas prismer fra specialisten Tessies

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 13.05.2021

Tessies tilbyder sten og krystalglas prismer samt et bredt udvalg af penduler og Buddha figurer. Køb bl.a. natursten med tekst og krystaller fra denne spirituelle butik med alt inden for det alternative til dig. Lær mere om det hele på tessies.dk.

Et af de største udvalg i sten inkl. Rosakvarts, Fuchit og Bronsit

Tessies er elsket af stensamlere fra hele Danmark. Selvom butikken ligger i København, så kan borgere på Fyn, i Jylland og andre dele af landet også nyde godt af de sten, der forhandles. Tessies sælger nemlig både polerede sten og lommesten. Du kan også købe krystaller som bl.a. de flotte bjergkrystaller. Webshoppen sælger også natursten med tekst, som er rigtig flotte, når man mangler en gave med personlighed. Det er sten som Agat og Amazonit. Køb Ametyst og Rosakvarts fra www.tessies.dk kataloget med sten. De fører en lang liste af polerede og upolerede sten fra forskellige dele af Verden. Mange af dem har også en spirituel betydning, som går langt tilbage i historien. Find Calcit og Bronsit. Køb Flourit, Jaspis og Fuchit til gode priser. De er skønne at have liggende på vindueskarmen, i reolen eller på hylden i dit hjem.

Find et unikt krystalglas prisme til boligen

Tessies forhandler flere typer krystaller inkl. formede modeller som krystalglas prismer. Hvis du kigger efter krystalglas prismer, så start inde på tessies.dk. Et af de populære produkter er en serie af krystalglas prismer på snor, som du f.eks. kan hænge op ved vinduet. Der er også tilbud på dette produkt lige nu, så tøv ikke med at klikke ind på hjemmesiden, inden det sælges ud. Hos Tessies kan du købe store og små krystalglas prismer. Vælg diamantformede prismer eller lotusformede varianter til stærke priser. Det er svært ikke at elske prismeudvalget på tessies.dk, der indeholder kvalitet og masser af muligheder.

Hav krystalglas prismer og sten til udstilling i boligen. De passer begge godt til vindueskarmen, og du kan måske også tage nogle med i dit sommerhus, så du har noget smukt dér. Tessies sælger drømmefangere og englekort. Du kan naturligvis også finde alt i røgelse og tarotkort samt Buddha figurer og bjergkrystaller.

Relaterede indlæg