Få en god pris på 6 mm træpiller fra Scandbio på jyskbiobrandsel.dk

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 26.10.2021

Er du på udkig efter 6 mm træpiller fra anerkendte producenter som f.eks. Scandbio? Så kan du med fordel tage et kig på sortimentet hos Jysk Biobrændsel, der altid forhandles til lave priser. Der kan du nemlig med sikkerhed finde et produkt i høj kvalitet, der passer til det tiltænkte formål.

6 mm træpiller fra flere anerkendte brands

6 mm træpiller bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan f.eks. være, at du har et pillefyr eller en kamin, hvori du fyrer med dette materiale. Det kan også være, at du foretrækker træpiller som underlag i hestestalden. Uanset hvor du skal bruge 6 mm træpiller eller andre former for træpiller, så får du dem altid til en god pris hos Jysk Biobrændsel. De forhandler desuden også træpiller fra en række anerkendte producenter, som på hver deres måde gør noget godt for miljøet gennem produktionen af denne miljøvenlige type biobrændsel. Tag selv et kig på alle de forskellige typer af 6 mm træpiller og producenterne heraf på jyskbiobrandsel.dk, hvor du kan læse meget mere, sammenligne produkter og finde frem til den type, der bedst matcher dine behov.

Scandbio produkter garanterer bæredygtighed

En af de mange producenter af træpiller, du finder hos Jysk Biobrændsel, er Scandbio. Dette svenske firma producerer træpiller med et lavt fugtindhold, der er helt nede på 6-8 %, hvilket er med til at sikre produktets høje brændværdi. De laves desuden udelukkende med restprodukter fra skovindustrien, hvilket betyder, at hverken brugen eller produktionen af dette produkt har negativ indvirkning på miljøet. Træpiller fra Scandbio er dermed det oplagte valg, hvis det er et ønske om at gøre noget godt for miljøet, der har fået dig til at skifte til eller overveje biobrændsel som et alternativ.

Lyder dette som den rigtige beslutning for dig? Så kontakt Jysk Biobrændsel allerede i dag eller besøg www.jyskbiobrandsel.dk. Der kan du nemlig altid gøre en god handel på 6 mm træpiller fra Scandbio og andre anerkendte mærker, som garanterer dig høj kvalitet og bæredygtighed i ét produkt.

Relaterede indlæg