Badeværelsestilbehør og New Yorker døre på firstfloorcph.dk

Hjemmet
  • justhome.dk
  • 13.04.2021

Hvis du drømmer om en eksklusiv New Yorker væg i hjemmet eller leder efter smukt badeværelsestilbehør, så læs mere om First Floor CPH her.

New Yorker dør giver et smukt og råt look

First Floor CPH laver smukke New Yorker døre og vægge i den bedste kvalitet. Deres eksklusive design består af store glasruder indrammet af sorte pulverlakerede sprosser i stål, som minder om de gamle industrielle bygninger i New York, som blev omdannet til lejligheder og atelierer af kunstnere i sin tid. En smuk New Yorker dør kan bruges i de tilfælde, hvor man gerne vil have, at lyset trænger igennem imellem rummene, men man også gerne vil kunne lukke af for bl.a. støj og lugt. Der er mange forskellige måder, man kan indrette sig på med en smuk New Yorker dør, og det er klart, at det vil se stilet ud med den smukke glasdør i stålramme i et moderne hjem. Stålet står i smuk kontrast til de hvide vægge og giver en eksklusiv følelse. Der er mange forskellige muligheder for speciallavede design, for det er jo ikke alle vægge, der er lige og alle gulve, der er plane, så hvis du skal have udarbejdet noget efter specielle mål, så er det intet problem.

Unikt badeværelsestilbehør i samme New Yorker stil

First Floor CPH designer også badeværelsestilbehør, som de udarbejder i pulverlakeret og galvaniseret stål, hvilket ser enormt smukt ud i hjemmet. Der er både sæbehylder og håndklædeholdere i smukke sorte og hvide farver i sortimentet. Og det er alt sammen i bedste kvalitet! Det ser altid super smukt og eksklusivt ud med badeværelsestilbehør i stål, for det er et super holdbart og rustikt materiale, som ofte står i kontrast til væggene. Du kan finde lige det, du skal bruge af badeværelsestilbehør på siden, hvor du også vil kunne bestille en glasvæg til din brusekabine. Af badeværelsestilbehør findes der mange forskellige slags smukke ting, til gode priser. Du kan læse meget mere på hjemmesiden www.firstfloorcph.dk, hvor du kan se hele sortimentet af New Yorker døre og vægge samt smukt interiør design til badeværelset.

Relaterede indlæg